Hänt på gården

6. mar, 2016

Inför påsken så binder vi påskris. Här ska inget gå till spillo. Fjädrarna från våra hädangångna tuppar tas tillvara och vi har nu fina påskfädrar med ris till försäljning. Är du intresserad så ring gärna för en beställning: 0705-92 36 59.

15. jan, 2016

En något oönskad gäst hos oss här i Björs.
Mickel smyger omkring knuten och letar efter något gott. Vi får hålla hönsen inomhus tills Räven hittar lättare byten i skogen.

5. aug, 2015

Det har varit en perfekt sommar för blåbären. Hela skogen är full av dem.

Vi var ute i tre timmar och fick nästan 10 liter blåbär. Gissa om barnbarnen kommer att älska mormors/farmors pannkakor med sylt!

2. aug, 2015

Härligt! Nu har vi riktigt rena gäster :-)

Vi har eldat i bastun flera gånger för våra gäster den här sommaren. Med källarsval öl, lite korv och bastukvastar har våra gäster njutit av kvällarna trots sommarens något kylslagna väder. 

Vi har eukalyptus och tjära som doftsättare i vattnet för den som önskar. En härlig känsla när varm ånga fyller bastun och sticker skönt i huden.

15. jul, 2015

Vad kan vara ljuvligare än en sommarkväll vid sjöstranden. Vid Moviken finns fina badstränder och en bra och säker grillplats. 

Vi har i sommar firat Rolands 70-års kalas med en härlig grillafton tillsammans med släkt och vänner vid Väners strand. Det kan inte bli en vackrare inramning av kalaset för jubilarien än detta!